Tätä olen jo kauan odottanutkin - vetäviä koiria on sen verran että pääsen hyvällä kelillä liikkeelle kahdella pikkuvaljakolla. :-D

Hanna (siskoni, omistaa Sagan & Vanun) tuli käymään ja olin punonut pirullisen juonen hänen päänsä menoksi! Laitoin Hanna ajamaan takanani toisella reellä ja itseänikin hiukan jännitti ajatus koska samaa ei ole aiemmin kokeiltu ja joukossa on kaksi juuri vetotreenit aloittanutta koiraa! Hanna suostuikin kokeiluun ja jaoin koirat kahden reen eteen. Itse otin johtoon bortsuparin ja niiden taakse Kaitsun ja Voltin. Kai & Voltti juoksivat ilman paria, koska Voltilla ei ole siitä kokemusta yhtä testiä lukuunottamatta. Hannalle johtoon lähti Nox ja sen takana juoksi parina Vanu & Pinja.

Testi sujui yli odotusten ja meno oli sujuvaa! Äiti lähti mukaan ikuistamaan kuvin koeajon. Voltti oli ainut joka ei vetänyt kuin paikoin, sitä ilmeisesti häiritsi takana juokseva porukka. Vanu, Pinja ja Nox vetivät kaikki tasaiseen, tämän tyylinen treeni oli ihan paras idea Vanun kannalta. Alla muuutamia kuvia ajelulta.


Koirat reen eteen!


Sitten matkaan! Jälkimmäinen valjakko tuli lujempaa ja Hanna joutui paikoin menoa
jarruttelemaankin. Minulla puolestaan oli heikompi setti edessä kun pikkubortsut ja
Kai vetivät mua lähes koko matkan yksinään Voltin laiskotellessa.
Ensi kerralla jaan koirat rekien eteen hiukan eri tavoin, se auttanee tähän ongelmaan.


Ajelu päätettiin tällä kertaa pellolle, joten vedin itse Hannan kanssa reet varastolle. Kuvaa katsellessa
tosin tuli mieleen et tuommoista se on kun valjakkoon valitsee collieta, itsehän siinä töihin joutuu. :-D


Etsi kuvasta kaikki seitsemän koiraa! ;-) On ne kaikki siinä...